ACTUALIZAȚI TEHNOLOGIA


ULTIMA GENERAȚIE DE P.O.S BANCAR

Dacă până acum un astfel de terminal P.O.S bancar implica selectarea unui furnizor pentru fiecare componentă, atât pentru comunicare, cât și pentru întreținere sau suport, soluția ONE4RETAIL este integrată într-un mod inovativ unic, oferind toate componentele necesare pachetului fără a fi necesare convenții sau investiții suplimentare, ceea ce duce la o reducere semnificativă a costurilor și a timpului.

În afara economiilor de cost prin împărțirea terminalului între contractanti, setările pentru mai mulți comercianți sunt de asemenea avantajoase, deoarece fiecare parte are propriul număr de identificare. Prin urmare, fiecare firmă sau contractant ar primi fonduri depuse direct în propiul contul bancar. Având un număr separat de identificare, fiecare contractant are mai multă autonomie pentru a-și controla propriile prețuri. Cu toate acestea, fiecare este responsabil pentru manipularea oricărei taxe sau a taxelor de cash-back.

Dodat cu procesorul Quad-core și memoria masivă, One4Retail permite procesarea excepțional de rapidă a aplicațiilor și suportă funcții suplimentare pentru personalizarea locală, inclusiv scanerul amprentelor digitale și modulul fiscal. Este alegerea inteligentă pentru plata și service-ul unic.