PLĂTIȚI ÎNTR-O LOCAȚIE


ADAPTABIL PENTRU ORICE BANCĂ ȘI / SAU ȚARA FISCALĂ

Comportamentul consumatorilor este definit prin activitățile mentale și fizice întreprinse de consumatorii casnici și de afaceri, care au ca rezultat decizii și acțiuni de plată, cumpărare și utilizare a produselor și serviciilor. Definiția noastră privind comportamentul consumatorilor include o varietate de activități și un număr de roluri pe care oamenii le dețin ca consumatori. Pe lângă cumpărătorul actual, definiția noastră de consumator include plătitorii ca și consumatori și utilizatorii ca și consumatori. Prin urmare, am creat soluția de adaptare a activității la diversitatea preferințelor de plată a consumatorilor

Deoarece generarea de afaceri înseamnă, în primul rând, un flux continuu de tranzacții, acest lucru trebuie să se întâmple cât mai simplu, cât mai rapid și mai eficient posibil.

Vă oferim o modalitate ușoară și sigură de a accepta plăți prin carduri de credit fără să vă faceți griji în ceea ce privește securitatea PCI și păstrarea datelor în siguranță în plus față de funcționalitățile suplimentare pentru a crește vânzările și pentru a spori satisfacția clienților.