DESPRE NOI

În zilele noastre, când dezvoltarea şi menţinerea unui mediu de afaceri prosper este o provocare continuă atât pentru autorităţi cât şi pentru companii, afacerile care sunt la început, dar şi cele în plină ascensiune, au nevoie tot mai mult de instrumentele potrivite pentru a-și asigura progresul şi prosperitatea.
În acest context, IBF DISTRIBUTION aduce pentru prima dată în România, un instrument fiscal si bancar inovativ unic, potrivit oricărei afaceri, indiferent de domeniul de activitate sau de mărimea companiei.
Pentru că generarea de business înseamnă în primul rând asigurarea unui flux continuu de tranzacţii, acest lucru trebuie să se întâmple într-un mod cât mai simplu, cât mai rapid şi cât mai eficient posibil.Soluţia inovativă ONE4RETAIL este un produs de sine stătător unic care aduce nu doar simplitate şi eficienţă, ci şi o integrare facilă cu sistemele ERP existente, fără a fi necesară efectuarea de configurări complexe care să vă întrerupă activitatea.

Mai mult, produsul nostru unic include tot ce are nevoie o firmă într-un singur kit, un singur instrument care face posibilă înglobarea tuturor nevoilor de comunicare, atât din punct de vedere hardware cât şi software.
Pentru că ştim că scopul oricărei afaceri este prosperitatea, vă garantam că economia de timp şi de bani adusă de produsul ONE4RETAIL susţine într-un mod evident realizarea acestui obiectiv.

Experiență Unică -ONE4RETAIL   

O SOLUTIE RETAIL CREATA PENTRU TINE

CASA DE MARCAT FISCALA Android casa de marcat innovativa & fiabila adaptabila pentru orice tara fiscala  POS BANCAR Inteligent & Touchscreen Bank P.O.Sexcelenta experienta interactivaSERVICII & PLATI CONSUMATORI Aplicație încorporată pentru serviciile consumatorilorPlătești în siguranțăPLATFORMA DE BAZA ANDROIDUn Singur Dispozitiv, Un Singur Furnizor, Toate ServiciilePlata unica

%d bloggers like this: