ÎMBRĂȚIȘAȚI INOVAȚIA


CEA MAI RECENTĂ CASĂ DE MARCAT PE ANDROID 

Ocazional, guvernele aplică legi fiscale tuturor contribuabililor care generează vânzări de bunuri și servicii pentru a înregistra și utiliza echipamente fiscale aprobate. Țările pun în aplicare astfel de legi pentru a face colectarea impozitelor mai eficiente și mai ușor de gestionat. Drept urmare, contribuabililor li se cere să emită chitanțe fiscale și declarații fiscale pentru veniturile din vânzări.

Legea poate impune, de asemenea, tuturor producătorilor de echipamente fiscale să includă caracteristici predefinite în software-ul lor pentru înregistrarea vânzărilor și colectarea rapoartelor fiscale mai ușor și rapid. În general, echipamentele fiscale fac obiectul unor analize și analize extinse înainte ca guvernul să certifice conformitatea cu specificațiile legislației fiscale.

Echipamentul aprobat este unul care îndeplinește aceste specificații și respectă legea fiecărei țări. Acestea sunt echipate special cu memorie fiscală, șurub și sigiliu fiscal, precum și capacitatea de a imprima bonuri fiscale care conțin toate datele de vânzări, precum și datele clienților corporativi. În plus, acestea trebuie să aibă 2 afișaje – una pentru operator și una pentru client.

Pentru noi, este important să vă susținem afacerea și să păstrați lucrurile cu care vă simțiți confortabil, dar țînând pasul cu tehnologia. Așa am construit NOUA GENERAȚIE DE CASE DE MARCAT într-un dispozitiv all-in-one încorporat pe sistem de operare ANDROID.